3a edició Firhàbitat

3a edició Firhàbitat

Durant els dies 2, 3 i 4 de juny Avià (Berga) ha estat l’escenari de la tercera edició de Firhàbitat. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica 2023.

Des de la Demarcació de Barcelona del CoDIC s’ha estat present en un estand fent costat i apostant pel sector de la biohabitabilitat fent partícip el disseny d’interiors en el sector. Durant aquests tres dies els membres de la junta han aportat informació sobre els col·legiats, s’ha exposat la importància del col·legi i s’han establert contactes d’interessats.

A més a més d’ésser un aparador del sector i de les seves novetats i de la zona de fira pròpiament dita (amb una cinquantena d’expositors), l’organització ha comptat amb una àmplia carpa amb gran número de tallers i activitats sobre construcció amb materials biodegradables, minimalisme, tècniques d’acoblament de fusta… I xerrades entorn als recursos naturals l’ús de plantes, etcètera. Durant aquestos tres dies ha esdevingut un centre de formació de més de mig centenar de persones.

Firhàbitat és una iniciativa de l’ACEB i l’Ajuntament d’Avià amb el suport del Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el patrocini d’Agbar, Banc Sabadell i la Gestora de Runes.

El Codic ha estat present a la fira, amb un stand, on hem informat a molts professionals del sector i a persones interessades en els estudis de Dissenyadors d’Interiors.