Architect@Work 2023

Architect@Work 2023

El dies 15 i 16 de març el CoDIC, ha tornat a estar present a la cita que té cada dos anys a l’Architect at Work, A@W23, al CCIB de Barcelona. En aquesta edició es notava un ambient molt més multitudinari, més empreses, més contactes i un entorn per intercanviar sinèrgies.

Un cop més l’organització va comptar amb nosaltres per participar en el cicle de debats i ponències que aquest any girava entorn al tema “Recursos naturals”.

Així doncs el dia 15 de març vam organitzar una taula rodona sota el títol “Materials en els nostres interiors”, en la que van participar:

  • Gabriel Gomera: col·legiat i Dissenyador d’Interiors a Gabriel Gomera Studio @gabriel_gomera_studio
  • Robert Thompson: Director científic del Materfad @materfad
  • Natalia Ojeda:  Arquitecta i Dpt. Comunicació de Matter Group @matter.group

Moderador:

  • Albert Salvia: col·legiat i Dissenyador d’Interiors a Albert Salvia Dissenyador d’Interiors @albert_salvia_dis_dinteriors

La conversa va girar, sobretot entorn a materials molts innovadors que ofereixen possibilitats en el benestar dels espais interiors i no només aquells que no són nocius per als nostres interiors, sinó aquells que, a més a més, aporten qualitats de millora de l’aire, aquells que retenen COVs o que s’autoregeneren. A més a més es va comptar amb mostres reals d’alguns d’aquests materials que de la mà de Matter Group. També es van posar sobre de la taula molts altres temes, com el punt de demanda i d’acceptació d’aquest tipus de materials entre el públic consumidor, element clau per a fer-lo atractiu per a la industria, arribar a la producció en massa i aconseguir introduir-los de manera corrent als nostres projectes.

Amb una destacada afluència de públic i al llarg d’una hora es va obrir un gran debat entre els membres de la taula i finalment es va donar la veu als assistents per a fer consultes i aportacions pròpies i ampliar el debat més enllà.

Podeu veure el vídeo de la taula rodona