Taula de Debat i l’estand del CoDIC a l’Architect at Work

Taula de Debat i l’estand del CoDIC a l’Architect at Work

Els dies 13 i 14 de març el CoDIC va participar, un any més, a l’Architect at Work Barcelona al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) amb la difusió prèvia, facilitant l’acreditació i amb la presència amb un espai propi.

En ella vam estar reforçant el vincle amb els col·legiats, establint nous ponts de col·laboració i contactes amb empreses i entitats i presentant-nos a les noves generacions professionals.

A més a més de les novetats i dels contactes amb les empreses presents, es van oferir, un cop més, conferències especialitzades de la mà de professionals del sector. Des del CoDIC es va organitzar una taula de debat amb el títol “La luz desde el interior” en la que es va comptar amb Pilar Marcos, directora de la revista Diseño Interior, com a moderadora; la interiorista Judit Bustos, sòcia cofundadora de l’estudi Trestrastos i vocal de la junta de govern de l’ArquinFad; la interiorista Victòria Aldeguer, sòcia fundadora de Trementinala; Doris Soro de Doris Soro Interiorismo & Arquitectura; i els fotògrafs David Cardelús i Eugeni Pons.

 

La dinàmica de la taula de debat, amb la presència de les tres interioristes col·legiades i els dos destacats  fotògrafs especialitzats en arquitectura i interiors, va partir de la importància de la llum natural com a instrument per davant inclús de la mateixa càmera. Es va parlar també sobre la importància d’expressar en un reportatge tot allò que des del disseny s’ha volgut transmetre i quins són els recursos claus per a aconseguir-ho. I es va anar animant passant per l’ús de la il·luminació natural com a recurs, la incidència del sol, el control en zones de dia o de nit, la llum com a recurs compositiu per excel·lència, el control de la llum natural…

Un any més la fira va comptar amb èxit d’assistència i satisfacció per part del públic en general però també dels col·legiats, pel que fa a la organització i el format que la diferencia.