#lovemyinterior

CONVOCATÒRIA DES DEL CODIC IFI WID 2020: “NEXUS INTERIORSAquest any, el tema proposat per IFI ha estat Nexus Interiors: com ens relacionem, entre nosaltres, entre professionals, amb l’espai…

Donat el context de confinanent i que molts professionals estàvem treballant des de casa, la proposta es va centrar en l’espai íntim dels usuaris, l’habitatge i com aquest s’identifica amb cadascú. Vam posar èmfasi -independentment de que sigui un espai gran o petit, bonic o més lleig- en el fet que sempre hi ha aquell racó que sentim més propi i amb el que ens sentim més identificats. 

La convocatòria proposada pel CoDIC ha estat en especial dirigida als professionals del disseny d’interiors i oberta a tots els usuaris que hi volguessin participar I a tothom s’ha convidat, durant tota la setmana, a penjar una fotografia a Instagram d’aquell espai que ens identifica,

Durant la setmana anterior al dia del disseny 23 de Maig, dia del Disseny d’Interiors 2020 (IFI WID 20) els usuaris han pogut penjar la seva fotografia identificant-la amb els hashtag: #lovemyinterior #amomiinterior #estimoelmeuinterior, en els 3 idiomes per tal d’eliminar fronteres a la campanya. Aquests hashtags fan referència al tema tractat des de dues visions: estimar l’interior propi i de l’espai. 

Finalment, per anar un pas més enllà del dia del disseny i amb la intenció de materialitzar l’activitat en allò que perduri, s’ha realitzat una composició a mode de mosaic amb les fotografies -tant de professionals com de particulars- que han participat en la campanya.