IFI WID 2022

IFI WID 2022

“PRIDE OF THE PAST AN INCENTIVE FOR THE FUTURE” – L’ORGULL DEL PASSAT UN INCENTIU PER AL FUTUR-

El tema proposat per IFI aquest any ha estat: Pride of the past an incentive for the future. Quins referents del passat ens inspiren a tots els professionals del disseny d’interiors en els seus projectes.

Enguany vam voler obrir la convocatòria a tots els nostres col·legiats i col·legiades amb un vídeo amb totes les inspiracions dels professionals.

La convocatòria proposada pel CoDIC ha estat en especial dirigida als professionals del disseny d’interiors, gravant un petit video de 20 segons de durada i en format vertical. La pauta és una breu presentació i seguidament explicar-nos els referents del passat que t’inspiren alhora de treballar en els teus projectes professionals. Ja siguin interioristes, arquitectes, natura, art, elements, textures, tècniques, el que sigui.

Durant la setmana anterior al dia del disseny 23 de Maig, dia del Disseny d’Interiors 2020 (IFI WID 20) els usuaris han pogut enviar-nos els seus videos juntament amb dues fotografies d’algun projecte i/o d’una imatge que il·lustri aquesta inspiració explicada.

Finalment, per anar un pas més enllà del dia del disseny i amb la intenció de materialitzar l’activitat en allò que perduri, s’ha realitzat un video/recull amb totes les participacions dels nostres col·legiats que han participat en la campanya del 2022.

Moltes gràcies a tots els participants.