Foro Contract al Barcelona Building Construmat

El Foro Contract Nacional i Internacional anirà a càrrec del CODIC (Col·legi de Dissenyadors d’Interiors de Catalunya) amb la col·laboració de Barcelona Building Construmat.

Professionals del disseny, de l’arquitectura d’interiors i empresaris de tot el món (sobretot representants del sector hoteler i comercial) tindran l’oportunitat, en aquest Fòrum, de presentar i donar a conèixer el seu treball i la seva visió actual del sector, així com de debatre i plantejar conjuntament les perspectives de futur del negoci.

Al Fòrum hi participaran empreses hoteleres punteres de l’àmbit nacional, així com representants de cadenes hoteleres de Mèxic, Amèrica Central i Sud-amèrica, amb un paper important en el mercat turístic internacional i que seran convidats especialment per a l’ocasió pel CODIC i el Consell Iberoamericà de Dissenyadors d’Interior (CIDI).

 

“Es crearà un punt de debat per plantejar de forma conjunta les perspectives de futur del negoci.”

També comptarem amb la Fundación ONCE, mitjançant el seu grup hoteler ILUNION, que exposarà durant la trobada les necessitats d’accessibilitat als establiments hotelers per a les persones amb discapacitat visual i com es puguin adaptar les instal·lacions per fer-les més transitables per a aquestes persones.

Aquesta activitat s’orienta a les empreses que estan interessades a conèixer de primera mà les oportunitats que ofereix el sector Contract.