Festa d’Estiu del CoDIC a Cosentino

Enguany hem recuperat la tradició de celebrar la Festa d’Estiu del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya. Ho vam fer el passat 9 de juny de la mà de la nostra empresa patrocinadora -i que en tantes ocasions ens acompanya i recolza- Cosentino, a les seves instal·lacions a Sant Feliu de Llobregat.

Els col·legiats que vam assistir a la Festa, vam tenir l’oportunitat de visitar les seves renovades instal·lacions, i el seu showroom, on s’exposa el seu ampli catàleg i on vam descobrir el seu nou simulador de realitat virtual per poder veure “in situ” com queden les peces un cop instal·lades col·locant l’acabat desitjat de la seva àmplia i còmoda biblioteca de materials.

La festa va incloure una visita guiada pel magatzem on vam poder palpar les superfícies de qualitat que ens inspiren per crear espais innovadors. Les peces ja conegudes de Silestone; l’ampli catàleg i les més destacades novetats de Dekton, amb l’afegit de poder-ne veure les peces senceres; i l’ampli ventall de les pedres naturals de primera qualitat importades d’arreu amb el tractament únic de protecció hidròfuga de Sensa. I va acabar amb un complet refrigeri en el que vam poder aprofitar per a intercanviar opinions i sensacions entre companys de professió, que sempre és molt profitós.

Des del CoDIC volem agrair a Cosentino haver-nos ajudat a recuperar la Festa d’Estiu i haver col·laborat per fer aquesta trobada una tarda molt especial. Estem desitjant fer-ne més.