Entrega dels 18ns premis CoDIC Projecte Fi de Carrera

El 15 de juny es va fer l’acte d’entrega dels 18ns Premis CoDIC Projecte Fi de Carrera a la Vil·la Cecília, Centre Cívic de Sarrià.

El jurat estava composat per:

La Senyora Judit Bustos, dissenyador d’interiors col·legiada i vocal de la Junta de l’ArquinFAD

La Senyora Gracia Cardona, cofundadora i redactora de la revista digital Diario Design

El Senyor Ángel López, prescriptor de projectes d’arquitectes i interioristes de l’empresa Jung.

La Senyora Doris Soro, interiorista col·legiada i representant de la demaració de Tarragona en el jurat dels premis.

Acta del jurat:

El jurat dels 18ns premis PFC del CoDIC, reunit el dia 1 de juny a l’actual seu del CoDIC, a Barcelona, destaca d’entrada que tots els projectes sel·leccionats tenen un bon nivell de creativitat i resolució tècnica. Posant en èmfasis, però, que els tres projectes guanyadors representen, en conjunt, fidelment els valors de l’ofici de l’interiorisme: el poder de transmetre una idea, el saber traslladar la idea al projecte i el saber executar-lo de manera realista.
I delibera que:
– Per la seva idea de negoci en consonància amb la idea de projecte; per saber transmetre la força de la idea; pel seu poder de seducció; i per la claredat del projecte: atorga el 3r. PREMI, al projecte Hachikoo, de Sara Torres Soler de l’ES DAP Olot.

– Per ésser un projecte ambiciós; fidelment executat; coherent amb el seu entorn; per la seva fusió entre tradició i modernitat; i especialment per la construcció d’un story telling des de la idea al projecte d’interiorisme: atorga el 2n. PREMI, al projecte Con Sabor a Sal d’Alba Artigot Algarra de l’ES DAP Deià.

– Pel seu equilibri; per la seva coherència des del principi al final; per la coherència entre funció i estètica; per ésser un projecte arriscat; per la seva versatilitat; i perquè ha estat projectat com a projecte real i executable en la seva totalitat atorga el 1r. PREMI, al projecte Beina, de Lara Casanovas López de l’ES DAP La Llotja

El Col·legi de Dissenyadors d’Interiors de Catalunya agraeix a les empreses patrocinadores Banc Sabadell, Cosentino i Jung, per la seva participació; al jurat per la seva implicació i a tots els assistents a l’acte.