El CoDIC present a Interihotel 2019

Un any més el Col·legi ha estat present col·laborant amb Cenfim en la darrera edició d’Interihotel. Aquesta fira, que ja suposa la major oferta de marques especialitzades en interiorisme hoteler, es va celebrar del 19 al 22 de novembre al Centre de Convencions de Barcelona.

En l’edició de 2019 el CoDIC ha participat en diversos aspectes. D’una banda, el CoDIC-Barcelona s’ha encarregat un any més de la realització del Lounge i la cafeteria que rebien al visitant i a mode d’àgora. Oferint als visitants un espai per al descans, reunions ràpides i informals, parades per a dinar, etc. Un ampli espai revestit, il·luminat i moblat amb les marques col·laboradores.

També, un cop més en l’agenda continuada i variada de xerrades, trobades i tallers, el CoDIC va organitzar una taula de debat moderada per l’interiorista Jordi Cuenca, “Interiorisme. L’eina per a rentabilitzar el sector hoteler“. Va comptar amb la participació de l’interiorista lleidatà Roberto Roig, soci funador de Groop , l’arquitecta Anna Bastús i el soci director de la consultoria hotelera The Hotel Factory, Miguel Salom.

Finalment el CoDIC va servir com a pont entre empreses expositores i col·legiats, en el disseny d’espais de la fira: l’estand de Noël&Marquet, a càrrec d’Ariadna Plana, la participació de Mar Lamarca en el de J&T BCN i el volum de Photocall d’Interihotel a càrrec d’Anna Font.