EL CoDIC A LA MILANO DESIGN WEEK 2019 DEL 9 AL 14 D’ABRIL

Per primer cop, el CoDIC participa en un dels certàmens més importants del món del disseny, l’interiorisme i l’arquitectura, la Milano Design Week 2019. Poc a poc el Salone del Mobile. Milano ha anat agafant cada cop més magnitud fins al punt que els espais anomenats Fuorisaloni han esdevingut un esdeveniment que va més enllà de la fira i ha invaït la capital de la Llombardia durant tota una setmana.

Sota el lema “Inspired in Barcelona: Mediterranean Design” i de la mà de l’Habitat Clúster Barcelona, el Col·legi ha dissenyat el conjunt i estarà present dins de l’exposició des del dia 9 al 14 d’abril en un espai al número 14 de la Via Dante.

El recorregut de l’exposició ressalta l’esperit mediterrani d’un territori que ha optat per un autèntic estímul per la creativitat. Entre materials naturals, mòduls expositius, productes seleccionats i objectes creats -on l’artesania juga un paper molt important- porta al visitant en una narració fluïda d’estil de vida i dels valors de la ciutat.

En el conjunt, compartit a més a més amb el BCD, participen les empreses associades al Clúster: Arlex, Arquetypo, Bassols, Cosmic/Pom D’Or, El Torrent, Estiluz, Font Barcelona/Fontini, Kriskadecor i Rs Barcelona. És promocionat per l’Ajuntament de Barcelona i Acció, de la Generalitat de Catalunya.

 

 

https://goo.gl/maps/9QJLFcS72h12

“Inspired in Barcelona: Mediterranean Design

Via Dante, 14. Milà

Del 9 al 14 d’abril, de 10 a 20h