Convocatòria 2013

Podran participar en aquest concurs els Graduats i Diplomats en Disseny d’Interiors i els PIDO de l’especialitat projectes i direcció d’obres, de les Escoles Superiors de Disseny de Catalunya, amb projectes aprovats entre el 29 d’abril de 2012 i el 30 d’abril de 2013.

TEMA

El Projecte Fi de Carrera.

CRITERIS DE VALORACIÓ

– Resolució del projecte: Capacitat de poder conjugar funció i creativitat.

– Contingut del projecte: Qualitat de la documentació aportada a través de plànols i text per a la seva comprensió i execució. Compliment de la normativa.

– Imatge del projecte: El mètode i la forma d’explicar i comunicar el projecte a través del mitjà que es fa servir

PRESENTACIÓ

– Projecte físic en paper en format DIN A-3, relligat, amb la documentació gràfica i escrita (explicativa i econòmica) necessària per a la seva comprensió.

– CD que inclogui tota la informació anteriorment detallada, més aquella informació que es cregui oportuna afegir però que no sigui possible imprimir. (ex. vídeo).

– CD amb plafó explicatiu del projecte per a ser imprès en cas de ser seleccionat, en format TIFF a 300ppp en format DIN A1(84,1cm x 59,4cm).

INSCRIPCIÓ

1- Per inscriure’s fes clic AQUÍ
2- Preu d’inscripció 25€, es pagarà en efectiu a la seu del Col·legi.
3- Data límit: 30 d’abril de 2013.
4- Encara que no és habitual, és possible la inscripció d’un projecte elaborat per diferents autors. Serà el jurat en aquest cas el que consideri si aquest projecte ha d’aconseguir una major qualitat i quins criteris segueix per avaluar-ho enfront de la resta de projectes personals.
PREMIS ALS MILLORS PROJECTES
– PRIMER PREMI: 1500€ + alta col·legial gratuïta i les quotes del primer any d’incorporació sense cost.
– 2 FINALISTES: Guardó + alta col·legial gratuïta i les quotes del primer any d’incorporació sense cost. –
SELECCIONATS:
Alta col·legial gratuïta i les quotes dels 6 mesos primers.
JURAT
Actuarà tenint com a base els criteris de valoració, i reflectirà el seu veredicte en un acte en el que s’explicaran les raons per les quals s’ha arribat a la conclusió. El veredicte es donarà a conèixer en un acte públic a principis de juny en lloc a concretar. La decisió del jurat serà inapel·lable i els premis no es podran declarar deserts. La Junta del Col·legi farà una preselecció dels projectes presentats.
Composició del jurat:
Representant Medalla Santiago Marco: Pepe Cortés
Representant Institucions: Hble. Sra. Irene Rigau Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya Representant Editorial: Carme Llopis. Directora de la revista On diseño
Representant Col·legiats: Mario Ramos. Col·legiat de Girona
Representant Cultural: Pilar Vélez . Directora del DHUB
Representant Empreses: Juan Ortega. SAUNIER DUVAL i Francesc Castañer de LIFRA, S.L.
Membres de Junta que actuen com a secretaris sense vot : Elena Pascual i David Ortega
PROPIETAT DELS PROJECTES
Tots els projectes són propietat dels seus autors i només s’acceptaran projectes que hagin estat aprovats per l’escola com a P.F.C. L’organització es reserva el dret de divulgació i exposició dels treballs. Tota la documentació aportada dels tres projectes guanyadors passarà a formar part del fons documental del Col·legi, la resta es podrà retirar en un termini no superior a 60 dies naturals posteriors al veredicte. Els projectes seleccionats seran exposats i es donaran a conèixer als mitjans de comunicació i a les revistes del sector. L’exposició podrà ser itinerant a les diferents seus de les demarcacions del Col·legi i a les escoles de Disseny.
CALENDARI DE DATES:
Data límit d’inscripció – Dimarts 30 d’abril
Data de pre-selecció – Dijous 02 de maig
Data de selecció – Dijous 09 de maig
Data d’entrega de premis – Primera setmana de juny

– See more at: http://www.codic.org/pagina.php?p=21&mn=2&smn=21#sthash.skzxO18b.dpuf